پایههای ارتباطات اینترنتی در فرهنگ ما جا نیفتاده، لذا بدون در نظرگرفتن موارد استثنا ازدواجها و دوست یابیهای اینترنتی با شکست مواجه خواهد شد.
دکتر سید وحید عقیلی، مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد تهران، در گفت و گو با خبرنگار سرویس IT خبرگزاری دانشجویان ایران، با اشاره به ازدیاد تماسهای اینترنتی میان جوانان با بیان این مطلب، اظهار کرد: با رشد ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی و افزایش شکاف طبقاتی در جامعه که خاص مراکز بزرگ شهری هم نیست با مقولههای جدید اجتماعی مواج هستیم که تا چند سال پیش وجود نداشت، که ارتباطهای اینترنتی از این جملهاند.
وی ادامه داد: ناهنجاریهای اقتصادی و اجتماعی موجود علتی شده تا جوانان به طور غیر طبیعی با پدیدهی چت و دوستیابیهای اینترنتی آشنا شوند که هنوز فرهنگ استفاده آنها آنطور که باید در جامعه جا نیفتاده است.
سردبیر فصلنامهی رسانه، افزود: اینترنت ماهیت جهانی دارد که آن را در حوزههای مختلف اجتماعی گسترش داد و جنبههای مثبت این پدیده به صورت جدی مورد استفاده کشورهای قرار گرفته و در آینده هم بیشتر قرار خواهد گرفت. اما با توجه به آمارهای استفاده نادرست و توجه به جنبههای منفی اینترنت، وجود محدودیت در زمینههای این چنینی پدیدهای الزامی است.
سلام !
نظر میدیم !
چشم !
وبلاگ خوبی داری .مفیده !
اگر وقت کردی یه سری به اولین قرار که لینکش تو وبم هست بزن .
اگر باشی خوشحال میشیم !
در ضمن اگر مشکلی نداشتی و مایل بودی میتونیم پایگاه هایمان را به هم لینک بدهیم !
موفق باشی
صدر